Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скорошен наставник на ЦСКА опипва почвата около треньорския пост в Левски

23 април 2024, 12:09 часа • 4463 прочитания

Бившият наставник на ЦСКА и Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович, има интерес да води отбора на Левски, пише в. "Мач Телеграф". Босненският специалист е свободен и се интересува дали има вариант за треньорска рокада на "Герена" при издънка във Вечното дерби срещу ЦСКА.

Бруно Акрапович има интерес да води Левски

Тази седмица Левски се изправя срещу ЦСКА в първия мач от плейофите на Първа лига. "Сините" допуснаха три загуби в последните си четири мача, но пък спечелиха последния - срещу Берое. Евентуална нова загуба за Левски може да разклати стола на Николай Костов на "Герена".

Бруно Акрапович

Мажоритарният собственик Наско Сираков вече заяви, че ще предложи нов договор на Костов. Въпреки това представител на Акрапович се е свързал със "сините", за да провери дали клубът би имал интерес да го назначи при евентуална раздяла с Николай Костов.

Славиша Стоянович също има интерес към "сините"

От "Мач Телеграф" допълват, че още един треньор - Славиша Стоянович, също има апетити за работа в Левски. Той водеше "сините" на два пъти в последните шест години. Стоянович също е свободен и е отворен към предложения за работа.

По-рано се появиха информации, че Наско Сираков е поставил ултиматум на Николай Костов, за да остане начело на Левски.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес