Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков отсвири срещата на НКП с Мъри и Ивков

28 март 2023, 12:47 часа • 1626 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви, че ще бъде възпрепятстван да присъства на организираната среща от Националния клуб на привържениците (НКП) на 1 април. От НКП поканиха на среща всички ръководни фактори в клуба, включително и изпълнителния директор Иво Ивков, който има търкания със Сираков.

Чрез клубния сайт на Левски Сираков излезе с официално изявление, в което заяви, че няма да може да присъства на срещата. Причината е, че в момента Сираков обикаля страната във връзка с кампанията за продажбата на акции на феновете, с която се цели да се увеличи капитала на клуба.

Наско Сираков

Също така Сираков е ангажиран и с подготовката за Общото събрание на акционерите на 6 април. Той обаче увери всички структури на привържениците на Левски, че ако имат желание за среща, ще направят такава след провеждането на Общото събрание. 

Ето какво гласи изявлението на Сираков:

"Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на „ПФК Левски“ и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на „синята“ общност на 01.04.2023 г. в София.

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април.

В допълнение всички структури на привържениците на „ПФК Левски“, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион „Георги Аспарухов“ в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите."

ОЩЕ: Наско Сираков: На всички етажи в Левски ще цари мир, спокойно!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес