Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Синът на Любо Пенев показа самочувствие и разкри какво е научил от баща си (ВИДЕО)

28 август 2023, 14:10 часа • 3915 прочитания

Крилото на Хебър Пазарджик Николас Пенев получи наградата за най-добър играч на шестия кръг от efbet Лига. Младият атакуващ футболист разказа за уроците, които е научил от баща си - Любослав Пенев, сподели кой е любимият му чуждестранен отбор и постави "драконите" в топ 6 на родния елит.

На какво е научил Любо Пенев сина си

"Благодаря на всеки гласувал, на съотборниците ми и на треньорите. Абсолютно всеки ден уча уроци от моя баща. Най-важният урок е да не се отказвам, да съм с гордо вдигната глава и винаги да продължавам смело напред. Баща ми е изключителен професионалист, максималист и е лесно да се работи с него, защото всичко е изпипано до последния детайл. Работата на нас, футболистите, е да слушаме и да изпълняваме. Мечтите ми стигат високо и далеч. Разбира се, първо трябва да се развивам. Дай Боже някой ден да стана добър футболист", заяви Николас Пенев.

ОЩЕ: Любо Пенев съсипа от критики съдията и намеси собственика на Локо Пловдив (ВИДЕО)

Комуникацията на Николас Пенев със съотборниците

"Получих шанс в Хебър, благодаря за този шанс, който ми се дава от футболния клуб, надявам се да го грабна. Всеки един футболист ме приема нормално в отбора, комуникирам с абсолютно всеки - българин или чужденец. Ще продължаваме да убеждаваме общината, че е важно да се развива и футболът", допълни той.

"Защо да не се борим за шестицата"

"Смятам, че можем да създадем неприятности на всеки един отбор, можем да победим всеки в първенството. Гледаме мач за мач, излизаме всеки мач за победа. Защо не да не се борим за шестицата. Имаме всички условия и всички сили. Моят любим отбор в чужбина е Ливърпул, но симпатизирам също и на Атлетико Мадрид", завърши крилото на Хебър Пазарджик в "Пресклуб България".

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес