Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шведи отхвърлиха оферта на ЦСКА за кипърски национал

16 юли 2024, 09:39 часа • 846 прочитания

Шведският АИК Стокхолм отхвърли оферта на ЦСКА за кипърски национал. Става въпрос за централния нападател Йоанис Питас. Новината бе потвърдена лично от спортния директор на шведския клуб Томас Бернтсен.

АИК е готов да продава, но само при много добри условия

Директорът на АИК говори пред медиите в Швеция, като разкри, че клубът е получил няколко оферти за правата на офанзивния футболист. Всички те обаче са били отхвърлени от ръководството на столичани, тъй като не са удовлетворили финансовите им изисквания. Бернтсен разкри, че все пак има шанс АИК да продаде Питас, но само при много добра оферта, която ще позволи на тима да му вземе заместник.

Йоанис Питас Киърън Трипиър

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Евро 2024 свърши, време е за Първа лига

Какво каза босът на АИК

„Имаше оферти за Питас, които отхвърлихме, които изобщо не бяха близо до това, което искаме. Но не мога да коментирам имена на клубове. Това, което казахме е, че ако ще продадем Питас, трябва да имаме много добра оферта. Предложение, което е добро за АИК и е достатъчно добро, за да може да привлечем негов заместник“.

„Някои от клубовете казаха, че ще се върнат, но ще видим. Не е невъзможно също така да продължим договора на Питас. Имахме много добър разговор с него и агента му. Говорим много открито. Но в момента не сме в такава ситуация в АИК, че да му предложим продължение на договора. Първо трябва да продадем някого. Но ако го направим, може да предложим удължаване на контракта и подобрен договор“, каза спортният директор на АИК.

Вчера пък стана ясно, че ЦСКА ще привлече уругвайски защитник.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес