Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ще се стигне ли до продажба: На "Герена" пристигна оферта за 1 милион евро

24 юни 2023, 14:40 часа • 4034 прочитания

Столичният футболен гранд Левски е получил оферта на стойност 1 милион евро за полузащитника Андриан Краев, твърди "Тема Спорт". Предложението е от чуждестранен клуб, който на този етап остава неназован.

Оферта към Левски за Андриан Краев

24-годишният Краев е един от основните играчи на Левски, а като такъв предизвиква и сериозен интерес от чуждестранни клубове. Според информациите, на "Герена" има актуална оферта за полузащитника, която възлиза на 1 милион евро - или близо 2 млн. лева.

Андриан Краев

Ще се раздели ли Краев с Левски?

Ръководството на Левски е склонно да се раздели с Краев, ако офертата ги удовлетворява. Не е ясно как ще процедират "сините" спрямо това предложение. По-рано стана ясно, че от клуба ще опитат да обвържат Краев с договор до лятото на 2025 година.

В последните седмици многократно се спекулираше с бъдещето на българския национал, като интерес към него имаше от Полша и Дания. През миналия сезон той изигра 30 мача за Левски, като показа много добра игра през цялата кампания.

Ако клубът се раздели с Краев, ще трябва спешно да търси подсилване в средата на терена, особено и след напускането на Филип Кръстев. Именно за Кръстев пристигна колосална оферта от шампиона на Турция (подробности четете в линка).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес