Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф в ЦСКА за бивш нападател на тима: Темпото му беше „майка бута количка в парка“

07 май 2024, 12:16 часа • 3095 прочитания

Един от изпълнителните директори на ЦСКА Стоян Орманджиев направи интересно изказване по адрес на бившия нападател на тима Майкъл Естрада. Еквадорецът дойде у нас с големи очаквания, но в крайна сметка разочарова с представянето си и през зимата си събра багажа.

Стоян Орманджиев разката Майкъл Естрада

Орманджиев разкри пред медиите, че основната причина за раздялата с Естрада е несериозното му отношение по време на тренировъчния процес и мачовете. Босът на „армейците“ разкри, че темпото, с което нападателят се е включвал в заниманията е „майка бута количка в парка“. Директорът допълни, че еквадорският нападател е пристигнал у нас „като на почивка“.

Майкъл Естрада Джонатан Линдсет Мено Кох

„Беше дошъл тук като на почивка“

Майкъл Естрада е футболист, играл на световно първенство. Той идва тук и тренировъчното му темпо е „майка бута количка в парка“. Той беше дошъл тук като на почивка. Това го превръща в трансферно разочарование. Това не поставя под съмнение по никакъв начин качествата му. Имаме футболисти, които са сметнали, че са дали необходимото за ЦСКА. Такива футболисти няма нужда да ги задържаме“, каза Стоян Орманджиев.

Както е известно, днес Стоян Орманджиев и Филип Филипов дадоха пресконференция след оттеглянето на Гриша Ганчев от ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес