Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф в ЦСКА разкри, че на дербито с Левски може и да няма хореографии

23 април 2024, 12:43 часа • 1055 прочитания

Единият от изпълнителните директори на ЦСКА Стоян Орманджиев разкри, че на предстоящото дерби с Левски може и да няма хореографии на двете агитки. Причината е, че от полицията искат да сведат до минимум шанса на Националния стадион „Васил Левски“ да бъдат внесени забранени предмети като факли, бомби и димки покрай вкарването на хореографиите на феновете.

Орманджиев също така потвърди новината на Actulano.com, че от полицията ще затегнат мерките за сигурност по време на срещата като ще бъдат увеличени пропускателните пунктове на стадиона. Директорът на ЦСКА призова агитките да не изстрелват ракети по време на мача, за да не се стига отново до ексцесии.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: В ЦСКА са го обърнали на бардак, шефовете да въведат ред

„Имаме перфектна комуникация с феновете“

Фенове на ЦСКА

„Ще има допълнителни мерки, като ще се увеличат и пропускателните пунктове. Там ще е много по-стриктна проверката и тепърва ще се реши за допусканата хореография. Всички заедно взехме решението да има фенове и на двата отбора и ние като домакин. Ние имаме перфектна комуникация с феновете, за Левски не мога да кажа“.

„От всички страни има желание за подобрение. Много е важна и личната отговорност на хората, които идват на стадиона. Не е геройство да изстреляш ракета. Да дадат пример и двете агитки, като не започнат да изстрелват ракети. Очаквам дерби. Това е най-хубавият мач в България, така че дано на терена се получи добър двубой“, завърши той.

По-рано днес стана ясно, че Фернандо Каранга може да отнесе сериозна глоба от ръководството на ЦСКА заради изцепката с дискотеката.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес