Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф в ЦСКА обеща входящи и изходящи трансфери и пожела успех на Лудогорец в Европа

13 юни 2024, 13:19 часа • 1887 прочитания

Новият технически директор на ЦСКА Михаил Александров обеща в скоро време в тима да има входящи и изходящи трансфери. Той говори пред медиите след тегления днес жребий за новия сезон в Първа лига. Бившият национал на България бе категоричен, че „червените“ ще привлекат нови играчи, но не искат да бързат в този тежък за отбора момент.

Александров също така бе категоричен, че в момента няма смисъл да се коментира дали Лудогорец ще поиска отлагане на мача си с ЦСКА заради участието си в евротурнирите. Както е известно, жребият отреди двата отбора да се срещнат още в първия кръг. Бившето крило пожела успех на „орлите“ в Европа. Той игра за тима в продължение на 5 години – между 2011-та и 2016-та.

„Не искаме да бързаме в този тежък момент“

ЦСКА Крумовград Амос Юга Иво Андреев Александър Колев

„Защо жребият да е неприятен? Каква е причината да е неприятен? Дали ще се срещнем с Лудогорец в първия или последния кръг - няма никакво значение. По-важно е да се концентрираме в това как ще си свършим работата на терена”.

„Работата върви усилено, да не кажа денонощно, но доста часове. Надявам се да видя резултати от тази наша работа. Очаквайте със сигурност входящи и изходящи трансфери. Нека не казваме нещо, което не е станало. Със сигурност не искаме да бързаме в този тежък момент за отбора. Смятам, че ще вземем най-правилните решения“.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Прозрачността в ЦСКА свършва до въпроса #КОЙ?

„Нека първо се стигне до искане да бъде отложен мача. Пожелавам успех на Лудогорец в евротурнирите. Ще коментираме, ако се стигне до такова нещо. Редно е да направим така, че български отбор да играе в Европа”, заяви Михаил Александров.

По-рано днес пък стана ясно, че ненужен защитник извива ръцете на ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес