Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф на Хебър: Бившите членове на Изпълкома все още имат пипала и контакти и виждаме резултатите

14 април 2024, 13:33 часа • 1244 прочитания

Председателят на Управителния съвет на Хебър Пазарджик Владимир Гаджев бе бесен след загубата на тима от Славия с 1:3 в мач от 29-ия кръг на Първа лига. Бившият халф на Левски и национал на България има сериозни претенции към съдийската бригада в срещата начело с Волен Чинков.

Владимир Гаджев заяви, че развитието на българския футбол не зависи единствено от новия президент на БФС Георги Иванов, но и от хората в Изпълкома. По думите му членовете на стария Изпълнителен комитет на централата „все още имат пипала и контакти и виждаме резултатите на терена“.

„Не зависи само от Георги Иванов“

Владимир Гаджев

„Не би трябвало да пречим на никого, защото се стараем, според нашите възможности, да играем добър футбол и отборът го прави. Да, знаем нашите си проблеми, но искаме нещата да се решават на терена, а не другаде. Не говорим само за мача със Славия, но и във Враца, когато отново загубихме със скандални дузпи, което не е ок за нашия футбол. Искаме нашия продукт да се развива, но така не го развиваме“.

„Не зависи само от Георги Иванов. Да, той е президент на БФС, но нещата не зависят само от него, а от хората, които работят в Изпълкома, тези, които искат да бъдат там, а тези, които вече не са в Изпълкома, все още имат пипала и контакти и виждаме резултатите на терените“, изригна бившият национал на България.

По-рано днес пък стана ясно, че аматьорски клуб е оттеглил жалбата си срещу вписването на Георги Иванов като президент на БФС.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес