Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шампион с ЦСКА: Назначението на Стипич бе грешка, Томаш е правилният човек за отбора

11 септември 2024, 13:07 часа • 731 прочитания

Шампионът с ЦСКА през сезон 1991/92 Росен Кирилов коментира случващото се в клуба от началото на сезона. Бившият национал на България бе категоричен, че шефовете на „армейците“ са допуснали огромна грешка с назначаването на Томислав Стипич за треньор.

Носителят на Купата на България с ЦСКА говори пред колегите от "Мач Телеграф" като допълни, че от самото начало „червените“ е трябвало да заложат на млад български треньор. Според Росен Кирилов Александър Томаш може да вдигне гранда на крака и тимът ще започне да побеждава.

„Томаш ще успее да вдигне ЦСКА“

Спартак Варна Павлин Николов Росен Кирилов

„В отбора настъпи рокада на треньорският пост. За мен тя беше правилна. Още в началото трябваше да бъде назначен български специалист. За мен беше грешка назначението на чужденец. Трябваше да се доверят на млад български треньор“.

„Радвам се, че от ръководството видяха, че са сбъркали и си поправиха грешката. Сега начело на отбора е Александър Томаш и му желая успех. Сигурен съм, че Томаш е правилният човек за отбора и вярвам, че ще успее да вдигне ЦСКА“, каза Росен Кирилов.

По-рано днес стана ясно, че Лиъм Купър е отказал две много примамливи оферти, за да подпише с ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес