Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Селекционерът на Черна гора: България е футболна страна, но искаме победата

21 март 2023, 09:07 часа • 1005 прочитания

Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович заяви, че България е футболна страна, но въпреки това неговият тим отива в Разград за победа. Двата тима се изправят един срещу друг в петък на стадион "Хювефарма Арена" в първа квалификация за Евро 2024. 

"Важно е да започнем с победа, добрите резултати подобряват атмосферата в и около националния отбор. България е футболна страна, следим я особено покрай Младен Кръстаич, който донесе нова енергия", започна Радулович пред медиите в родината си.

ОЩЕ: Именит професор започва работа с националите

Миодраг Радулович

"Той подмлади отбора, българите играят агресивно, искат да наложат темпото и ние трябва да отговорим на това. Промениха и системата на игра. Вижда се, че имат доста добро качество, но съм сигурен, че има с какво да им се противопоставим в Разград", каза още той.

"Фокусирани сме върху България, а от опит знаем колко важен е стартът. Концентрацията е ключова, досега ни наказваха веднага щом загубим концентрацията си в мача”, допълни 55-годишният специалист преди сблъсъка срещу българския национален отбор.

ОЩЕ: Селекционерът на Унгария: България е труден съперник, бори се на живот и смърт

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес