Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сектор Г призова: Никой на стадиона, всички отвън - и няма да бъдем 200!

09 март 2023, 11:16 часа • 3081 прочитания

Организираните привърженици на ЦСКА от Сектор Г излязоха с декларация, че няма да влизат на стадион "Витоша" в Бистрица на предстоящото гостуване на ЦСКА 1948 в неделя. Феновете не са доволни, че мачът остава в Бистрица, както и от цената на билетите.

По-рано стана ясно, че след среща между ръководствата на двата клуба и представители на полицията е взето решение двубоят да се проведе в Бистрица. В последните дни феновете на ЦСКА призоваваха двубоят да бъде преместен на Националния стадион "Васил Левски", но това не се случи.

Сега от Сектор Г написаха, че са взели решение никой от тях да не влиза на стадиона, а да се съберат отвън - пред стадиона. "Докато за едни са отпускани 300 билета на цена от 15 лв., на други се дават 200 на цена от 30 лв. Разбираме принципа на пазарната икономика, но не приемаме това да се случва на наш гръб", пишат от Сектор Г.

И допълват: "Неколкократно помолихме отговорните институции мачът да бъде преместен за всеобщо удобство на ст. "Васил Левски". Глас в пустиня. Когато думите не могат да влияят е време за действия."

"Очевидно е, че разумът не надделява, затова бихме искали да ви информираме, че взехме решение в неделя да не влизаме на стадиона, а да стоим отвън, където със сигурност няма да бъдем 200. Щом не ни позволяват да влезем всички, няма да влезе никой", се казва в позицията на феновете.

ОЩЕ: БФС отряза феновете на ЦСКА

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес