Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сделката между Левски и руснаци за Роналдо все пак може и да се осъществи

07 декември 2023, 14:17 часа • 1548 прочитания

Левски все пак може и да продаде Роналдо в Русия. Трансферната спортна новина бе съобщена днес от местното издание „Спорт-експрес“. Както е известно, преди дни се заговори, че руски клуб проявява сериозен интерес към фланговия футболист. След това пък стана ясно, че „сините“ са отхвърлили офертата за Роналдо, заради връзка на купувачите с Владимир Путин.

Руските медии разкриха защо сделката е пропаднала

От „Спорт-експрес“ разкриха днес името на клуба, който иска Роналдо. Това е тимът на Ростов. От изданието допълват, че все пак има шансове сделката да бъде осъществена. Според информация на медията тя не е пропаднала заради връзки на Ростов с Путин, а защото от Левски не са били доволни от трансферната сума, която им е била предложена за бразилското крило.

Роналдо

Ростов готви подобрена оферта

Руското издание съобщи, че Ростов са предложили 1,5 милиона евро за правата на Роналдо. Ръководството на Левски обаче е отхвърлило офертата, тъй иска поне 2 млн. за бразилеца. Очаква се скоро руският клуб да изпрати подобрено предложение, което евентуално да бъде прието от „сините“. През този сезон Роналдо има 24 мача за Левски във всички турнири, в които се е отчел със 7 гола и е направил 1 асистенция.

Днес пък легендарен треньор съсипа от критики Левски след отпадането от Хебър за Купата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес