Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сашо Тунчев: Арда е тимът, който трябва да съжалява повече за равенството с Локо София

06 май 2023, 20:01 часа • 1268 прочитания

Треньорът на Арда Александър Тунчев заяви, че неговият тим трябва да съжалява повече от Локомотив София за равенството между двата тима. Младият специалист бе категоричен, че отборът от Кърджали е създал достатъчно положения, които обаче не е успял да реализира и това е една от основните причини за равния резултат.

Тунчев също така сподели, че той и футболистите му са огорчени от третото поредно равенство на Арда. Той не спести и похвалите си за тима на домакините, като според него Локомотив е един от най-стабилните домакините у нас.

Локомотив София Арда

„Трето равенство за нас. Започнахме много добре мача. Създадохме 2-3 чисти голови положения, които не успяхме да вкараме. Вкарахме един гол, но след отбелязването на попадението, дадохме инициативата на Локомотив София. С началото на втората част започнахме добре мача, получихме гол, след което включихме на обороти, създадохме ситуации, отбелязахме гол, който го отмениха, после пак имахме няколко ситуации“.

„Мисля, че трябва да сме отборът, който да съжалява повече. Създадохме достатъчно на брой ситуации, в които да вкараме. Локомотив е солиден домакин, но за нещастие не успяхме да победим. Като цяло не мога да не съм недоволен. Допуснахме грешка и то грешка, която бяхме показали. Заради това сме доста по-огорчени”, каза Тунчев.

Вчера пък стана ясно, че Станислав Генчев ще напусне Локомотив София след края на сезона.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес