Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Саша Илич набеляза още петима ненужни в ЦСКА

14 юни 2023, 10:14 часа • 20459 прочитания

ЦСКА е твърдо решен да изпълни основната си цел в Първа лига през новия сезон, а именно спечелването на титлата. През изминалата кампания „червените“ понесоха огромно разочарование, след като завършиха само на точка зад шампиона Лудогорец. Ръководството на „армейците“ работи усилено по лятната селекция като в същото време е взело решение с кои футболисти ще се раздели.

След като стана ясно, че Жеферсон, Дауда Бамба и Маурисио Гарсес ще напуснат стадион „Българска армия“, сега колегите от „Тема спорт“ съобщиха, че Саша Илич има списък с още петима ненужни играчи. Това са Жираир Шагоян, който е под наем от Арарат, Лазар Туфегджич, Галин Минков, Радослав Живков и Бисмарк Чарлс.

Лазар Туфегджич

Последните четирима са собственост на ЦСКА и клубът ще им търси нови отбори, в които да бъдат продадени или пратени под наем. Съществува вариант и договорите им да бъдат прекратени по взаимно съгласие.

Дюкенс Назон

Все още не е ясна съдбата на голмайстора на ЦСКА Дюкенс Назон. Нападателят в момента е с националния отбор на Хаити и се готви за предстоящия турнир „Голд Къп“. 28-годишният футболист обяви в социалните мрежи преди време, че желанието му е да остане на „Армията“ и през новия сезон.

Към него обаче има интерес от други клубове и е възможно шефовете на „червените“ да го продадат. Това обаче ще стане само, ако се намери кой да извади поне 2 милиона евро за правата му.

Днес пък стана ясно, че ЦСКА ще прекрати взаимоотношенията си с Георги Йомов в края на месеца.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес