Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ростов иска още една звезда на Левски

15 януари 2024, 09:56 часа • 1800 прочитания

Руският Ростов иска още една звезда на Левски. Става въпрос за централния защитник на „сините“ - Хосе Кордоба. Това разкри местното издание „Sports.ru“. Според информацията ръководството на руския клуб отдавна следи изявите на 22-годишния панамски национал и обмисля възможността да го привлече до края на зимния трансферен прозорец.

Левски вече продаде Роналдо на Ростов

Както е известно, Ростов вече си осигури услугите на един от основните футболисти на Левски – Роналдо. Бразилецът бе трансфериран преди няколко дни в руския клуб и шефовете на тима се надяват, че той ще може да убеди доскорошния си съотборник на „Герена“ да се присъедини към него в новия му отбор.

Майкъл Естрада Хосе Кордоба ЦСКА Левски

Хосе Кордоба има няколко оферти от Европа

В Ростов Хосе Кордоба е гласен за заместник на Данийлд Прохин, който бе пратен под наем в Оренбург. Самият футболист не е много склонен да премине при руснаците, тъй като към него има предложения от Европа.

Все пак той може да промени мнението си, ако остане доволен от финансовото предложение на Ростов към него. Сериозен интерес към Кордоба има от страна на Бешикташ, Айнтрахт Франкфурт, Глазгоу Рейнджърс и Олимпиакос.

Преди дни се заговори, че Кордоба е на крачка от преминаване в гръцкия гранд Панатинайкос.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес