Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роден национал отряза клуб от Серия А, доближава се до ЦСКА

26 юли 2023, 16:20 часа • 2845 прочитания

Българският национал Никола Илиев е все по-близо до преминаване в ЦСКА. 19-годишният полузащитник е собственост на Интер като в момента защитава цветовете на Примаверата на италианския гранд. Ръководството на „нерадзурите“ обаче иска да го даде под наем през новия сезон, за да може да трупа опит в мъжкия футбол.

Никола Илиев е отказал на Верона, иска в чужбина

Никола Илиев имаше оферта да бъде преотстъпен във Верона през предстоящата кампания. Според изданието „fcinter1908.it“ обаче младият футболист категорично е отказал да премине в елитния италиански тим, което означава, че той няма намерение да остава в Италия през следващия сезон. Най-вероятно е той да продължи кариерата си в чужбина.

ЦСКА отдавна иска младия полузащитник

Никола Илиев

ЦСКА има сериозен интерес към Никола Илиев и дори се заговори, че той ще облече екипа на „червените“. „Армейците“ имат нужда от подсилване в средата на терена и няма да е изненадващо, ако успеят да постигнат споразумение с Интер за преотстъпването на младия българин в тима на Саша Илич. До момента юношата на Ботев Пловдив има 58 мача за Примаверата на „нерадзурите“, в които е реализирал 16 гола и е направил 14 асистенции.

Днес пък треньорът на ЦСКА Саша Илич отново обърна внимание на головата немощ на неговия тим преди мача със Сепси.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Европа чука на вратата, а ЦСКА, Левски и останалите още не са готови.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес