Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рибарски: Не заслужавахме да загубим, радвам се за младите (ВИДЕО)

27 юли 2023, 00:49 часа • 1800 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде мнението си след минималното домакинско поражение на "червените" срещу румънския ФКСБ в първия мач от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Специалистът смята, че тимът му не е заслужавал да загуби, и е с оптимистична нагласа за реванша.

Мнението на Рибарски за двубоя

„Негативен резултат за нас, но мисля, че не заслужавахме да загубим, а да отбележим гол. За съжаление, едно заспиване при бързо изпълнение на аут не ни позволи да се прегрупираме бързо и оттам нататък бързо развита атака, която за съжаление проспахме“, започна Рибарски.

„Изпускаш положение и в следващата атака веднага става гол. Имахме достатъчно ситуации, които можехме да материализираме, но за съжаление липсата на шанс си оказа влияние. Поздравявам момчетата за добрата игра, себераздаването и хъса, с който изиграха мача“, допълни той.

ОЩЕ: Куриоз: Токов удар прекъсна двубоя на ЦСКА 1948 с ФКСБ (ВИДЕО)

Реваншът и младите дебютанти

„Равностоен мач, макар че го загубихме. Започваме отначало, идва следващ мач, който ще изиграем по същия агресивен начин - ще търсим гола от първата до последната минута. Много се радвам за Емил Ценов и Стоян Стоичков. Със сигурност е имало притеснени в тях в началото. Млади талантливи момчетата, които са бъдещето на нашия отбор и на националния отбор. Мач в евротурнирите трябва да говори за нивото им и да им помогне да се развиват“, каза треньорът на ЦСКА 1948 за младите таланти на тима.

Коментар за липсата на публика на реванша

„Не искам да коментирам публиката и феновете, абстрахираме се от тези неща, за нас е важно да си свършим работата на терена“, заяви Атанас Рибарски относно факта, че в реванша в Румъния няма да има публика.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес