Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Развъртат метлата на "Армията" - ЦСКА разкарва поне шест разочарования

21 октомври 2024, 10:48 часа • 704 прочитания

Българският гранд ЦСКА готви мащабна чистка през зимата, пише "Тема Спорт". Най-титулуваният клуб у нас се намира в комшарна криза, която бе задълбочена с болезнената загуба от вечния враг Левски. Търпението на "Армията" вече е изчерпано, а през зимата ще настъпят кардинални промени.

ЦСКА готви мащабна чистка през зимата

Според информациите, чистката в ЦСКА през зимата ще обхване между шест и девет футболисти. Напускащите трябва да освободят място за потенциалните нови попълнения, върху които ръководството вече работи. На "Армията" са установили кои играчи нямат качества за ЦСКА и са готови да ги разкарат.

"Червените" късат договорите с Юга, Де Нойер и Шакич

Очаква се ЦСКА да скъса договорите на ненужни футболисти като Амос Юга, Брадли де Нойер и Емануел Шакич. С единия крак извън "Армията" са и българските национали Християн Петров и Станислав Шопов, към които има интерес от страна на Ботев Пловдив.

Християн Петров

Двама родни национали и още няколко футболисти също са на изхода

В ЦСКА търсят нов отбор и на норвежеца Улаус Скаршем. "Червените" възнамеряват да привлекат и крило и нов нападател, което означава, че не е изключено да се стигне до раздяла с някой от настоящите футболисти в нападение сред Фаетон, Бютучи, Локило, Исека и Коялипу.

Крайните бранители Иван Турицов и Сейни Санянг също не влизат в дългосрочните планове на Александър Томаш, но те ще бъдат разкарани само в случай, че се намерят подходящи техни заместници, допълва "Тема Спорт". 

Последни новини за ЦСКА четете в Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес