Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радост за Ел Маестро: ЦСКА вдигна нападател за Вечното дерби с Левски

06 октомври 2023, 15:44 часа • 2150 прочитания

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро получи отлични новини часове преди Вечното дерби с Левски. Причината е, че той ще може да използва един от основните си футболисти в последно време – Майкъл Естрада, в двубоя със „сините“. ЦСКА приема Левски утре от 14:45 часа, а срещата ще се състои на Националния стадион „Васил Левски“ в София.

Майкъл Естрада получи контузия срещу Локомотив Пловдив

Майкъл Естрада получи неприятна контузия по време на мача на „червените“ с Локомотив Пловдив, в който той се отчете с гол и асистенция. След двубоя със „смърфовете“ столичани обявиха, че той се е разминал с тежка травма и е под въпрос за предстоящото дерби с Левски.

Майкъл Естрада Джонатан Линдсет

Естрада тренира на пълни обороти

Еквадорският национал обаче вече е напълно възстановен и тренира наравно със съотборниците си, като ще бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за утрешния мач. Все още не е ясно обаче дали наставникът на „армейците“ ще реши да заложи на него от първата минута.

Майкъл Естрада имаше доста проблеми в началото на престоя си в ЦСКА, но в последните два мача – срещу Локомотив София и Локомотив Пловдив, той реализира три попадения и направи една асистенция.

Днес се заговори, че от пролетта ЦСКА ще играе на Националния стадион.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес