Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Протест на „Герена“: Сектор „Б“ остава празен за мача с Берое

14 април 2024, 14:37 часа • 2362 прочитания

Сериозен протест се готви на стадион „Георги Аспарухов“ след трите поредни загуби на Левски в Първа лига. Това разкриха днес феновете на „сините“ от една от най-силните фракции на тима - „София Запад“. Те обявиха, че в знак на протест срещу слабото представяне Сектор „Б“ на „Герена“ ще остане празен за предстоящото домакинство на Берое.

Както е известно, Левски загуби с 1:5 от Лудогорец, 0:2 от ЦСКА и 1:3 от Черно море в последните три двубоя в елита. Това никак не се харесва на феновете от „София Запад“ и те пуснаха днес декларация, в която се обявяват „против гаврата на ръководството с вековния клуб“.

„Петната върху най-обичания отбор стават все повече и повече“

Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. При нас вече нужда от мъдрост, сляпа отдаденост и реверанс - няма. На карта е...

Posted by Sofia West on Sunday, April 14, 2024

„Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. При нас вече нужда от мъдрост, сляпа отдаденост и реверанс - няма. На карта е заложено достойнството на Левски. А Отбора на народа нито е карта в покера, нито е обект за залози. Е, поне не би трябвало да бъде...“.

„Ние от клуб на привържениците на Левски - София Запад се обявяваме против гаврата на ръководството с вековния ни клуб. Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: "Още, още...“.

„Нашето категорично решение е, че е дошло време за действия! Първото, от които ще бъде бойкот на двубоя с Берое идния уикенд. Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена, стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи. Затова в събота, 20 Април - сектор Б остава празен! С нас, който иска... Срещу нас, който може! Само Левски!“, се казва в изявлението на фракцията.

След загубата от Черно море снощи треньорът на Левски Николай Костов призна, че на някои играчи им липсва самочувствие.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес