Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проблем за Ел Маестро: ЦСКА загуби още един основен халф за дербито с Лудогорец

08 август 2023, 09:53 часа • 1530 прочитания

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро има сериозни кадрови проблеми преди предстоящото дерби с Лудогорец от петия кръг на Първа лига. Сръбският наставник няма да може да разчита на пореден основен футболист в срещата – Марселино Кареасо. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Колумбиецът се размина с тежка контузия

Колумбиецът получи разтежение на тренировка преди двубоя със Славия и поради тази причина пропусна срещата. 23-годишният Кареасо е преминал обстойни медицински прегледи, които са показали, че той няма разкъсване, но ще трябва няколко дни да почива, за да се възстанови напълно от травмата и да бъде на разположение на  Нестор Ел Маестро.

Марселино Кареасо

Очаква се той да е на линия за срещата с Ботев Враца на 19 август, събота. През настоящия сезон Марселино Кареасо е твърд титуляр в ЦСКА и основен играч в състава на „червените“.

Лазаретът на ЦСКА е пълен

Контузията на Кареасо е сериозен проблем за Нестор Ел Маестро, тъй като той не може да разчита и на Амос Юга, който е с травма и ще отсъства няколко месеца. Аут от сметките на специалиста са още Брадли де Нойер, Юрген Матей, Браян Морено и Бисмарк Чарлс. Именно заради многото контузени срещу Славия в игра се появи нарочения за гонене Лазар Туфегджич, който спаси тима от поражение.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Левски запя старата песен, в ЦСКА се търсят мъже.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес