Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Преди мача с Черно море: Лидер на ЦСКА разкритикува защитата

22 май 2024, 15:25 часа • 2496 прочитания

Един от основните футболисти на ЦСКА през този сезон разкритикува остро представянето на защитниците на „червените“ през кампанията. Става въпрос за национала на България Християн Петров. 21-годишният централен бранител говори преди утрешната среща с Черно море като сподели, че няма обяснение защо отборът допуска толкова много попадения и не може да опази мрежата си „суха“.

Християн Петров сподели, че до преди няколко кръга ЦСКА е бил с най-добрата защита в първенството, а сега допуска ранни голове. Той допълни, че е възможно това да се дължи на преместването на Националния стадион „Васил Левски“, тъй като усещането е различно за него и колегите му в отбрана.

„Допускаме ранни голове“

Християн Петров

„До преди няколко кръга бяхме с най-добрата защита. Сега допускаме ранни голове. Не мога да си обясня на какво се дължи. Ще се надяваме да се поправим в следващите мачове и да излезем със суха мрежа. Трябва да подобрим нашето представяне без значение у дома или навън. Може би преместването на „Васил Левски“ оказва влияние, защото усещането е различно, но се надяваме всичко да се поправи в следващите мачове“.

„Играл съм с абсолютно всякакъв вариант като мой партньор. В чудесни взаимоотношения съм с всички в отбора. Ние даваме всичко от себе си, имаме добра комуникация с всеки един от тях. Както винаги играта в защита на целия отбор, е изключително важна".

"Ако получиш един гол, ще бъде трудно да обърне резултата, особено срещу отбор като Черно море. Да се надявам да излезем мотивирани компактни и да излезем със суха мрежа. Усещам подкрепата на публиката във всеки мач. Благодарен съм на феновете, че са зад отбора“, обясни младият защитник.

По-рано днес треньорът на ЦСКА Стамен Белчев разкритикува нападателите на тима.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес