Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Позитивни новини: Тошко Неделев се завръща в игра след ужасяващата катастрофа

10 януари 2023, 14:51 часа • 1712 прочитания

Футболистът на Ботев Пловдив Тодор Неделев се подготвя за своя първи мач след инцидента, който претърпя при ужасяващата катастрофа с националния отбор в Груция през миналата година. Той се надява, че ще може да играе още в първата контролна среща на "канарчетата".

За Неделев предстои един последен преглед при неврохирург, който да потвърди, че е безопасно да се завърне на терена. Тошко Неделев вече тренира с отбора и се готви за подновяването на сезона в Първа лига след зимната пауза.

"Предстои ми само още един преглед при неврохирург. Надявам се всичко да е наред и да започна да помагам на отбора. Надявам се още в първата контрола да играя. Аз се чувствам добре, тренирам си с отбора", заяви Неделев на клубна пресконференция преди заминаването на отбора за подготвителен лагер в Дубай.

"Стартирахме добре новия полусезон, аз се чувствам добре, отборът също, тренираме интензивно. Подготвяме се на 100%. В петък имаме една контрола, а в неделя пътуваме за лагера, където се надявам да се подготвим добре. Имаме три контроли със силни противници. Участвам в тренировките още от миналия полусезон, според мен можех да изиграя един мач, но не искахме да рискуваме", добави още той.

"Всичко е супер. Правим много интензивни тренировки. Впечатлен съм от треньора и помощниците му и се надявам дълго време да работим с тях", завърши Неделев.

На лагер в Дубай е и отборът на Левски, който вече обяви и контролите, които ще изиграе в следващите седмици. Три от тях са срещу руски отбори, а това не бе никак добре прието от феновете на отбора.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес