Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поредно предизвикателство пред Левски утре

22 ноември 2013, 14:28 часа • 14401 прочитания

Утрешният двубой от А група между "Левски" и "Литекс" ще е поредното изпитание за "сините" и треньора им Антони Здравков. Двубоят е утре на стадион "Георги Аспарухов" и е с начален час 15:15.

"Лесен мач нямаме. Без значение срещу кой отбор играем, не сме имали лесен мач. Дори срещу "Пирин Гоце Делчев". Твърдя, че познавам много добре отбора на "Литекс". Съставен е от млади и кадърни футболисти. Показали са, че имат качества. Ние трябва да излезем и да покажем, че сме стойностен отбор. Ще търсим победата от първите минути. "Литекс" няма да се затвори в глуха защита и да играе на контраатаки. Те практикуват освободен футбол, търсят топката. Смятам, че ще се получи открит двубой", сподели Здравков.

"Видно е, че има лек спад във формата и на Генков, и на Макриев. Проблемът е чисто психологически. Те са опитни футболисти и ще излязат от тази ситуация. Надявам се утре да имат положения и да ги реализират. Качествата на Ларсен Туре са съвсем различни. Можем да го ползваме като крило и атакуващ халф. Трудно ще се ориентира да играе с гръб към вратата. Не ми е споменавал, че е играл като нападател. Рисковете в този момент са излишни", допълни той, цитиран от football24.bg.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес