Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поредна рокада в Овча купел: Заги се завърна в Славия

23 октомври 2023, 17:11 часа • 1718 прочитания

Поредна рокада в Славия от началото на сезона. „Белите“ обявиха на официалния си сайт, че настоящият треньор на тима Иван Колев е напуснал поста си, а на негово място се завръща Златомир Загорчич. Това ще е трети престой на Заги на стадион „Александър Шаламанов“ в столичния квартал „Овча купел“.

Загорчич ще е третият треньор на тима от началото на сезона

По-рано днес президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че може да се стигне до втора треньорска рокада в клуба от началото на сезона. Както е известно, Хосе Мария Бакеро стартира кампанията, а в края на септември той бе заменен от Иван Колев. В крайна сметка и българският специалист е освободил поста си след само месец начело.

Иван Колев

Договорът на Заги за момента е мистерия

От Славия съобщиха, че ръководството на клуба е взело решение Златомир Загорчич да води отбора. „Белите“ не разкриха подробности около договора на сърбина, но се очаква скоро да го направят. Междувременно от Славия благодариха на Иван Колев за свършената работа след тежкия старт на сезона.

Вчера Славия загуби от Хебър в 98-ата минута и това породи напрежение в отбора, което от своя страна доведе до раздяла с Иван Колев.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес