Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Попето събира стотинки, за да си плати глобата, жена му също атакува БФС

21 март 2024, 10:56 часа • 1839 прочитания

Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов събира стотинки, за да си плати глобата наложена му от БФС. Както е известно, офанзивният футболист атакува остро централата и съдийската бригада на мача с ЦСКА. Това не се понрави на Дисциплинарната комисия към съюза и той бе санкциониран с 4000 лева.

Ивелин Попов показа чувство за хумор

Ивелин Попов

От Дисципа мотивираха решението си да наложат сериозната глоба на Попето като „уронване на престижа и нарушаване на честта и достойнството на съдийската бригада в медиите“. Реакцията на бившия национал не закъсня и той качи снимка в социалните мрежи, на която се виждат монети в найлонова торбичка и жълти стотинки в хартиена чаша. Под фотоса пък Попов написа: „Събирам ви глобата“.

Елена Паришева не спести критиките си

Елена Паришева Ивелин Попов

Решението на Дисципа да глоби солено Ивелин Попов бе атакувано и от неговата съпруга – Елена Паришева. Певицата също използва социалните мрежи, за да изрази несъгласието си със санкцията. Те нападна и новоизбрания президент на БФС Георги Иванов – Гонзо. „Не просто палячовци...ами и гладни! Евала за промяната, г-н Иванов“, изригна половинката на Попето.

Вчера пък БФС отряза мераците на Ботев Пловдив за чуждестранни съдии за мачовете с ЦСКА за Купата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес