Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Племенникът на легендарен нидерландец се присъедини към Славия

10 октомври 2023, 10:22 часа • 1569 прочитания

Племенникът на легенда на нидерландския футбол се присъедини към Славия на лагера на тима в Банско. Става въпрос за крайния защитник Куентин Зеедорф. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“.

23-годишният бранител е племенник на четирикратния носител на Шампионска лига с Аякс, Реал Мадрид и Милан и дългогодишен национал на „лалетата“ – Кларънс Зеедорф.

Куентин Зеедорф ще мине проби в Славия

Куентин Зеедорф в момента е свободен агент като за последно е носил екипа на полския Заглембе Сосновец. Той обаче не е играл от април 2022-ра. 23-годишният футболист е продукт на школите на нидерландските Алмере Сити и Витес.

За Заглембе пък има 60 мача, в които се е отчел с пет попадения. Зеедорф ще мине проби в Славия, след което Иван Колев и щаба му ще решат дали да му бъде предложен договор.

Славия Левски

Още един защитник пристигна в Славия

Освен Куентин Зеедорф в лагера на Славия в Банско пристигна още един футболист. Това е 21-годишният централен защитник Реда Беншаа. Той е юноша на френския Дижон като има четири мача за първия отбор. Бранителят, който също като Зеедорф е свободен агент, е младежки национал на Алжир.

Вчера пък президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитен коментар за националния отбор на България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес