Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отлични новини за Ботев Пловдив: Тежко контузен голаджия се завръща по-бързо от очакваното

12 август 2024, 12:14 часа • 553 прочитания

Треньорският щаб на Ботев Пловдив, начело с треньора Душан Керкез, получи отлични новини, след като стана ясно, че тежко контузен голмайстор ще се завърне на терена по-бързо от очакваното. Става въпрос за 22-годишния бивш младежки национал на България Георги Николов. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“.

Георги Николов ще е готов в края на септември

Както е известно, Георги Николов получи много тежка контузия в началото на април, когато скъса кръстна връзка по време на двубой с ЦСКА 1948. Той веднага бе опериран в клиника в Барселона като по първоначални прогнози трябваше да е готов за игра през декември. Младостта на нападателя и здравия му организъм обаче му помагат да се възстанови доста по-бързо от очакваното и той ще бъде на разположение на Душан Керкез в края на септември.

Георги Николов

Антъни Уджа също скъса връзки наскоро

Завръщането на Николов е отлична новина за Душан Керкез и щаба му, след като наскоро новата звезда на Ботев Антъни Уджа също скъса кръстни връзки и е аут между 6 и 9 месеца. В момента „канарчетата“ разполагат с трима футболисти в предни позиции – Мартин Секулич, както и новите попълнения Алекса Мараш и Вини Трибуле.

Преди дни Ботев Пловдив се наложи над Жрински Мостар и е на крачка от класиране в плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес