Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отхвърлиха оферта на Лудогорец за шведски национал

19 юни 2024, 13:15 часа • 724 прочитания

Ръководството на шведския Хамарби е отхвърлило оферта на Лудогорец за национал на „тре кронур“. Става въпрос за централния защитник Едвин Куртулуш. Това съобщи местното издание „Sportbladet“. Според информациите „орлите“ са изпратили официална оферта за правата на 24-годишния защитник, но тя не е била одобрена от шефовете на шведския клуб.

Едвин Куртулуш вече се е разбрал с Лудогорец

Шведското издание твърди, че се очаква в близките дни Лудогорец да изпрати подобрено предложение за правата на Куртулуш. Самият футболист е готов да облече екипа на българския шампион. „Sportbladet“ също така съобщи, че централният бранител вече се е разбрал с ръководството на разградчани.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Лудогорец пак удари шестица от тотото

Кариерата на централния бранител

Едвин Куртулуш е юноша на шведския Халмщад. В началото на 2022 година той преминава като свободен агент в Хамарби. До момента централният бранител има на сметката си общо 78 мача за тима, в които се е отчел с 4 попадения и е направил също толкова асистенции.

С доброто си представяне той заслужи място в националния отбор на Швеция, за който има вече 4 мача. Централният защитник има договор с Хамарби до края на 2025 година. Той е оценен на около 3,5 милиона евро.

По-рано днес стана ясно, че германци стискат палци на нападател на Лудогорец на Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес