Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От "не очаквам" до "очаквам": Венци смени прогнозата си за оставката на Боби Михайлов

26 ноември 2023, 14:58 часа • 3229 прочитания

Босът на Славия Венцеслав Стефанов, който дълго време бе част от Изпълкома на БФС, вече е на мнение, че президентът на централата Борислав Михайлов ще подаде оставка. Според Стефанов това ще се случи още в началото на следващата седмица.

Венци Стефанов вече очаква оставка от Боби Михайлов

Само преди дни Венци Стефанов обяви, че очаква оставка от Боби Михайлов. Сега обаче той е убеден, че президентът на БФС ще подаде оставка, тъй като това е единственият изход от ситуацията. Според Стефанов е задължително да се проведе нов Конгрес.

Венци Стефанов

Кога Борислав Михайлов ще подаде оставка?

"Чакам Боби да подаде оставка още в първите дни на следващата седмица. Грешката му е, че не излезе, когато беше времето да каже истината за БФС, работата и проблемите там. Сега вече е твърде късно. За да излезе с чест от ситуацията, трябва да си подаде оставката", каза Венци пред "България Днес".

"Не знам какви ги вършат в БФС"

"Не съм вече в БФС, не знам какви ги вършат и какво замислят. Дали ще направят някой финт, за да останат на власт. Но конгрес трябва да има. Присъствах на предишния, не видях Боби да прави някакви нередни неща. Напротив, нередностите дойдоха от страна на претендента Димитър Бербатов", добави още той.

ОЩЕ: На тайна среща: Боби Михайлов поставил ултиматум на Бербатов, за да напусне БФС (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес