Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От Арда: Питахме всички, и чистачките не знаят за сагата с Благой Георгиев

10 юни 2024, 16:15 часа • 1923 прочитания

Президентът на Арда Кърджали Яшар Дурмушев заяви, че появилата се информация, свързваща Благой Георгиев с "небесносините", не отговаря на истината. Според властимащия в клуба бившият футболист си правил пиар на техен гръб. От своя страна Георгиев също отрече спекулациите.

От Арда жегнаха Благой Георгиев: Забравена звезда

„Забравена звезда се опитва да си прави пиар на наш гръб. Това няма да го позволя. Проверих си телефона, имейлите. Няма нищо получено от Благой Георгиев – нито писмо, нито съобщение, нито повикване за телефонен разговор. Попитах хората под мен в йерархията да не би той да е разговарял с тях. Няма такова нещо. Накрая попитах и чистачките дали те знаят нещо. Не знаеха и те“, коментира Дурмушев пред Блиц относно публикациите, че Георгиев иска акциите на Арда.

Арда Кърджали

Джизъса не знае кой е съчинил това

Бившият ни национал коментира пред Sportal.bg: "Първо, аз в момента съм в чужбина. Събуждам се и чета някакви неща за мен. Не знам откъде излиза това и кой го е съчинил. Второ, ако има такова нещо, аз ще го съобщя. Винаги съм бил открит човек, вдигам телефона на всеки. Да беше звъннал някой да ме пита, щях да му кажа", заяви той.

ОЩЕ: Голяма чистка в Първа лига: Клуб от елита разкара почти цял отбор

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес