Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Основен играч на Левски настоява за трансфер

20 юли 2023, 11:26 часа • 1570 прочитания

Един от основните играчи на Левски - Ноа Сонко Сундберг, настоява да напусне клуба, твърди "Тема Спорт". Според информациите, неговата продажба е на 99 % сигурна, а сред кандидатите за Сундберг е и Лудогорец.

Сундберг иска да напусне Левски

Ноа Сонко Сундберг бе избран за един от тримата капитани на Левски за новия сезон. Той е твърд титуляр в редиците на "сините" и един от най-конвертируемите футболисти на стадион "Георги Аспарухов". Негова продажба може да донесе добри приходи на клуба.

Ноа Сонко Сундберг

Сундберг отказа да поднови договора си на "Герена"

В Левски се надяваха да обвържат Сундберг с нов договор, но той отказва да преподпише, тъй като иска да продължи кариерата си в клуб с по-високи амбиции и по-голям потенциал. Неговият контракт е до лятото на 2024 година, а ако не бъде продаден през това лято, "сините" рискуват да го изпуснат без трансферна сума.

Лудогорец сред кандидатите за Сундберг

В последните часове се появиха информации, че Лудогорец е готов да плати 500 000 евро за Сундберг, но Левски настоява за поне 750 000 евро, както и процент от последваща продажба. Интерес към Сундберг има и от чуждестранни отбори.

След победата над Балкани треньорът на Лудогорец Ивайло Петев намекна, че очаква още нови попълнения.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес