Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Основен играч на Черно море виси за дербито с ЦСКА, капитанът на „моряците“ също е под въпрос

20 февруари 2024, 16:48 часа • 1592 прочитания

Един от основните футболисти на Черно море е под въпрос за предстоящото дерби с ЦСКА. Става въпрос за десния бек на „моряците“ Цветомир Панов. Опитаният бранител получи контузия по време на двубоя с Лудогорец и все още не е ясно дали ще бъде на разположение на Илиан Илиев за мача с „армейците“.

Панов получи контузия срещу Лудогорец

Цветомир Панов

Панов получи травмата, след като се сблъска в вратаря на Черно море Иван Дюлгеров при втория гол на Лудогорец. Бранителят бе изнесен на носилка и принудително заменен. Очаква се утре той да мине обстойни медицински прегледи, които да покажат дали ще може да играе срещу ЦСКА. Двубоят между двата тима, които заемат второ и трето място във временното класиране в Първа лига е в събота, 24 февруари от 15:15 часа на стадион „Тича“.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА тръгна с победа, но има ли изобщо амбиции за титлата?

Даниел Димов се бори с проблем с адуктор

Даниел Димов

Капитанът на Черно море Даниел Димов също е под въпрос за предстоящия мач с ЦСКА. 35-годишният футболист все още се възстановява от проблем с адуктора като лекарският щаб на „моряците“ прави всичко по силите си да го вдигне на крака за двубоя. Добрата новина за Илиан Илиев е, че срещу „армейците“ той ще може да използва централния защитник Влатко Дробаров. Северномакедонецът изтърпя наказание и вече е на линия.

По-рано днес от Черно море скочиха на съдийската бригада от мача с Лудогорец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес