Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: Лудогорец обяви три големи трансфера

07 януари 2019, 21:20 часа • 4548 прочитания

Българският шампион Лудогорец обяви няколко сериозни трансферни новини около клуба. Разградчани разкриха, че един от най-перспективните български футболисти - Серкан Юсеин, вече е играч на "орлите".

Той, както и националният вратар Пламен Илиев, вече имат предварителни договори с отбора. Това обяви директорът на спортната администрация в клуба Георги Караманджуков. Не е ясно обаче дали Юсеин и Илиев ще дойдат още сега, или през лятото, когато изтекат договорите им.

Същенвременно Лудогорец и новият член на бразилската Серия А ФК Гояс постигнаха договорка за преотстъпването на Жуниор Брандао до края на календарната 2019 година.

Контрактът между двата клуба бе подписан и нападателят ще продължи кариерата си в най-високото ниво на клубния футбол в родината си.

В договора между ПФК Лудогорец и ФК Гояс има клауза, която позволява Жуниор Брандао да бъде трансфериран в бразилския тим.

Първенецът в българският шампионат засега има само едно сигурно попълнение още от зимата. Вижте кой е играчът в sportlive.bg

Отборът заминава на подготвителен лагер в Турция на 9 януари в 9,50 ч. с редовен полет за Истанбул от терминал 2 на летище София.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес