Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: БФС уважи молбата на Лудогорец и отложи мача със Славия

23 юли 2024, 19:25 часа • 675 прочитания

Българският футболен съюз уважи молбата на Лудогорец и отложи мача на „орлите“ със Славия. Това стана ясно след публикуваното днес официално решение на Спортно-техническата комисия към централата. Както е известно, разградчани поискаха двубоят от втория кръг на Първа лига срещу „белите“ да бъде отложен, заради участието им в квалификациите за Шампионска лига.

Няма яснота кога ще се играе Славия - Лудогорец

Срещата между Славия и Лудогорец трябваше да се играе в събота, 27 юли от 21:15 часа на стадиона в столичния квартал „Овча купел“. След днешното решение на БФС да отложи мача няма яснота кога ще се проведе той.

Славия Лудогорец

Желанието на Лудогорец да отложи срещата със Славия е доста любопитно, тъй като „орлите“ не поискаха подобно нещо за дербито от първия кръг на първенството срещу ЦСКА. Дни преди мача с „червените“ разградчани отново играха квалификации за Шампионска лига срещу състава на Динамо Батуми. Все още няма яснота кога ще се състои двубоя между „зелени“ и „бели“.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Дайте титлата на ЦСКА, задето надигра Лудогорец!

Лудогорец излиза срещу Динамо Минск утре

Лудогорец ще изиграе утре първия си мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. „Орлите“ срещат Динамо Минск. Двубоят ще се състои на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград като ще стартира в 21:00 часа.

Преди дни БФС призова за феърплей и обяви, че "с общи усилия можем да върнем добрата репутация на българския футбол".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес