Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обиждат голмайстора на ЦСКА в родината му, той не им остана длъжен

08 юли 2023, 11:12 часа • 2344 прочитания

Водещият реализатор на ЦСКА за миналия сезон - Дюкенс Назон, стана обект на обиди в родината си Хаити. Нападателят бе обвинен от част от феновете, че е виновен за провала на страната на турнира "Голд Къп". Към него бяха отправени не само критики, но и грозни обиди.

Дюкенс Назон избухна срещу критиците

В Инстаграм Назон отвърна на критиците, като косвено се определи за "бижу", което "не е ценено". "Виждам много неблагодарни хора. Тези, които ме критикуват, ок. Хората, които обиждат мен и семейството ми… забравихме ли вече? Добре, ще видим. Когато държите бижу в ръцете си, не знаете как да го оцените", пише Назон на стори в Инстаграм.

Назон изтри хаплив коментар срещу бивш съотборник

Критики към Назон отправи и бившият национал на Хаити Кервенс Белфорт. Според нападателя на ЦСКА Белфорт просто му завижда. "От първия ден, в който стъпих в националния, той ревнуваше, искаше да се конкурира с мен. Днес, той е на 60 години, търси шум. Братко, отиди си гледай децата, вместо да говориш глупости. Животът те е разглезил много", написа Назон, а след това изтри коментара си.

Все пак Дюкенс Назон направи и обръщение към останалата част от феновете, които са подкрепяли него и отбора през целия турнир. В следващите дни и седмици пък се очаква да стане ясно бъдещето на нападателя, като се появиха информации, че катарци са готови да платят милиони на ЦСКА за Назон.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес