Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ново 20: Сашо Диков щял да носи акциите на "Левски" на Герена

13 май 2020, 11:08 часа • 5861 прочитания

Журналистът Сашо Диков, който е преносител на акциите на Левски, ще ги предаде на изпълнителния директор на "сините" Павел Колев, съобщава Евроком.

Той ще ги занесе до офиса на сините в 12 часа. Дотук се стигна, след като премиерът Бойко Борисов отказа да приеме изпратените до него от страна на Васил Божков документи.

Не е ясно как ще се случи това обаче, след като джирото важи единствено за прехвърляне на Бойко Методиев Борисов. За всякакви други трансакции е необходимо ново такова от собственика на "сините"

Същевременно, 24 часа пише, че шоуто с акциите на Левски, което се състоя днес пред Министерския съвет, е било грижливо планирано, а подписът върху документите не е този на Георги Попов.

Всеки начинаещ юрист знае, че в търговския закон има забрана на политическите лица да придобиват акции под каквато и да е форма, пише изданието.

Подписът от джиросването не е този на Георги Попов, сочи информацията, като се позовава на сравнение на финансиста Нено Ненов на подписа на главния акционер на ПФК "Левски" - Георги Попов, изписан върху два документа.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес