Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият шеф в Ботев: Приехме оставката на Александров

06 април 2014, 18:04 часа • 9672 прочитания

"Има промени, но нещата не стоят по този начин“, каза по повод излезлите по-рано през деня информации за уволнението на Александър Александров и Ангел Палийскипрезидентът на Ботев (Пловдив) Иван Джиджев. "Г-н Александров беше подал своята оставка още на 20-ти март. Миналата седмица, след като бяха извършени официалните промени и регистрации в клуба, обсъдихме неговата оставка и заедно с него стигнахме до решението, че в момента е по-добре тя да бъде приета . Имаме взаимно решение с него по този въпрос, така че той не е уволнен, просто аз приех неговата оставка и той оттук нататък няма да изпълнява тази позиция", коментира пред NEWS7 Джиджев.

Президентът на Ботев уточни, че Ангел Палийски също не е уволнен. "Той е член на Съвета на директорите на клуба. Преценихме, че е по-добре в следващите месеци аз да изпълнявам функциите на изпълнителен директор. Той ще остане да изпълнява основните си функции, свързани с инвестиционната дейност на клуба и връзките и контактите с местната власт в Пловдив", поясни Джиджев. Той подчерта, че тази промяна не е свързана с работата на Палийски.

"По принцип няма логика да се правят промени, ако всичко е съвършено и върви добре. Фактът, че извършваме тези промени, означава, че търсим допълнителни решения в клуба. Решенията се взимат съвместно. Коментирахме с г-н Василев за тези промени, той е наясно с тях. Нормално е, когато има нов проект с ново ръководство, да се освободи територията за действия", допълни Джиджев.

Джиджев коментира и бъдещето на Станимир Стоилов. "Оставката на старши треньора я коментирахме заедно с него преди две седмици. Няма промяна в позицията ни – резултатите засега са добри, искаме да са още по-добри и да постигнем целта си за този сезон", заяви президентът на Ботев.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес