Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов в Левски вече е на изхода! Генчев дава последен шанс на трансферно разочарование

09 октомври 2024, 10:05 часа • 996 прочитания

Наставникът на Левски Станислав Генчев дава последен шанс на Клемент Икенна да се докаже, че има място в клуба. 21-годишният нигериец бе привлечен през лятото, но до момента се оказва трансферно разочарование за "сините". Ако това не се промени в следващите седмици, то Икенна няма да остане на "Герена".

Клемент Икенна ще трябва да се доказва в Левски

Икенна стартира нещо като пробен период в Левски, който ще продължи до края на есенния дял на кампанията, пише "Тема Спорт". Според изданието, Икенна ще трябва да се доказва пред Станислав Генчев до края на полусезона, за да запази мястото си в клуба, а в противен случай ще се сбогува със "сините".

Клемент Икенна

Самият Генчев призна наскоро, че две от новите попълнения не се представят по начина, по който му се иска. Той все пак вярва, че това може да се промени. Икенна обаче на този етап не печели доверието му, след като дори не се появи в игра при загубата от Ботев Пловдив.

Икенна все още няма мач като титуляр, а най-дългият му престой на терена бе срещу ЦСКА 1948 в Бистрица, когато игра през цялото второ полувреме. Халфът ще може да се докаже пред Генчев този петък, когато "сините" играят контрола срещу Хебър Пазарджик.

А междувременно стана ясно, че Левски вече работи по привличането на нов полузащитник, като "сините" са набелязали опитен национал.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес