Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нощта преди мач на ЦСКА: Каранга купонясва в дискотека в Студентски град (ВИДЕО)

21 април 2024, 16:20 часа • 5649 прочитания

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга купонясва в дискотека в Студентски град в София часове преди гостуването на Арда Кърджали. Голаджията е останал до ранните часове на неделя, за да се весели в популярна дискотека, съобщава dsport.bg.

Фернандо Каранга на дискотека преди мач на ЦСКА

Появи се и видео, на което се вижда как Каранга танцува на песен на Азис. Нападателят демонстрира завидни танцови умения пред посетителите в дискотеката, като получи окуражителни думи и от диджея на вечерта, който на няколко пъти отправи специални поздрави към Каранга.

Фернандо Каранга

Каранга събра погледите на посетителите на дискотеката в Студентски град

От дискотеката публикуваха и снимка на видеостената си, на която е изписано пълното име на Каранга - Луис Фернандо да Силва Монте. Любопитното е, че Каранга купонясва в дискотеката буквално часове преди мача с Арда, който е тази вечер от 20:15 часа.

Не е ясно дали треньорският щаб на ЦСКА е бил наясно с плановете на Каранга за вечерта преди двубоя с Арда. Фернандо Каранга получи контузия преди мача с Ботев Пловдив, но в последните дни поднови тренировки и се очаква да е на линия за мача в Кърджали.

Изглежда обаче, че Каранга няма да играе срещу Арда, а ЦСКА остава без чист нападател за двубоя в Кърджали.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес