Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

НКП с категоричен призив: Левски няма нужда от глоби, а от подкрепа

24 август 2023, 11:23 часа • 1091 прочитания

Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски отправи призив към всички фенове на "сините" да се въздържат от действия, които биха довели до нови солени глоби за отбора. Призивът е във връзка с предстоящия мач срещу Айнтрахт Франкфурт на Националния стадион "Васил Левски".

НКП призова без факли, бомбички и димки

В часовете преди мача от Левски обявиха, че УЕФА ги е глобила с близо 40 хиляди евро. Малко по-късно дойде и призивът на Националния клуб на привържениците, в който се казва, че всички трябва да са на стадиона, но без факли, бомбички и димки.

"Левскари, в четвъртък ни чака футболен празник! Нека подкрепим отбора, но да го направим с мисъл и за бъдещето. В мачовете от Европа пиротехниката е изрично забранена. Левски няма нужда от глоби, а от подкрепа.

Фенове на Левски

"Мажоритарни собственици и организирани фенове - всички сме по-малки от Левски"

Мажоритарни собственици, сдружения, фракции, организирани и неорганизирани фенове, всички сме по-малки от Левски! Той е вечен, а всичко останало е временно. Всички на стадиона, но без факли, бомбички, димки и всичко, което е забранено!

НКП е категоричен в този призив! Шествието тръгва в 18,00 от бул Тодор Александров 23 ! Само Левски Европейски", написаха от Националния клуб на привържениците на Левски, който преди началото на сезона обяви "Сезон на протеста - Сираков вън", сваляйки доверието си от мажоритарния собственик.

Левскари, в четвъртък ни чака футболен празник! Нека подкрепим отбора, но да го направим с мисъл и за бъдещето. В...

Публикувахте от Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП) в Сряда, 23 август 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес