Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Костов отказа да коментира бойкота на Сектор „Б“, очаква Левски да е на ниво в плейофите

20 април 2024, 23:00 часа • 1509 прочитания

Треньорът на Левски Николай Костов бе доволен от победата на своя тим на Берое в мач от последния 30-и кръг на редовния сезон в Първа лига. Специалистът похвали футболистите си за представянето им в срещата, но отказа да коментира бойкота на организираните фенове, които оставиха сектор „Б“ на стадион „Георги Аспарухов“ празен.

Костов сподели, че е много доволен от факта, че все повече футболисти, които имаха проблеми в последните седмици, се завръщат в игра. Той благодари на феновете за подкрепата в двубоя с Берое и допълни, че се надява по време на плейофите „сините“ да се представят на ниво.

Костов поздрави феновете, дошли на стадиона

Фенове на Левски

„Добра новина е, защото полека-лека някои от нашите играчи се възстановиха. Очакваме и Митков, тъй като той ни липсва в средата на терена, а с него ще имаме повече опции. Сектор „Б“ ще остане без коментар от моя страна. Искам да поздравя тези, които бяха днес на стадиона и подкрепиха отбора. Именно заради тях не се пречупихме и затова благодаря на публиката за подкрепата в днешния мач“.

„Вече се притесняваме, след като сме загубили от най-добрите. Ще направим всичко възможно да се реваншираме в тези мачове. Групата се увеличава, днес играхме и по-добре второто полувреме. Фабио Лима е много важен, защото добавя скорост в играта ни в атака. Има други играчи, от които очакваме повече. Отборът е граден в движение и се надявам да се представим на ниво в плейофите“, каза Николай Костов.

По-рано днес пък стана ясно, че тимове от Англия, Франция и Белгия следят водещ футболист на Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес