Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ни вест, ни кост: Нападател на ЦСКА все още не се е върнал от родината си

26 юли 2023, 10:31 часа • 1642 прочитания

Нещо странно се случва с нападателя на ЦСКА Браян Морено. Офанзивният футболист все още не се е върнал в тима от родната си Колумбия. Както е известно 23-годишният играч получи контузия по време на дербито с Лудогорец в края на април. Той започна възстановяване, но пропусна всички мачове на тима до края на сезона.

Браян Морено се прибра в Колумбия след края на сезона

Първоначалните прогнози бяха, че Морено ще бъде готов за игра през септември и след края на миналата кампания той се прибра в Колумбия. Оттогава минаха почти два месеца, но Морено все още не се е върнал в България. Ситуацията е меко казано странна, като се има предвид, че нападателят трябваше вече да е в София и да се подлага на възстановителни процедури на базата в Панчарево заедно с другите двама трайно контузени – Юрген Матей и Брадли де Нойер.

Браян Морено

Морено е третият най-добър реализатор на ЦСКА

Браян Морено изигра силен сезон с ЦСКА като се превърна в третия най-добър реализатор в състава на Саша Илич. Колумбиецът се появяваше в игра предимно от пейката, но въпреки това успя да реализирал 10 попадения във всички турнири. Той стори това в общо 33 мача във всички турнири. Морено прибави към сметката си и две асистенции. Офанзивният футболист има договор с ЦСКА до лятото на 2026 година. Той е оценен на 1,2 милиона евро.

Вчера пък ръководството на ЦСКА призова феновете за подкрепа в утрешния мач със Сепси.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Европа чука на вратата, а ЦСКА, Левски и останалите още не са готови

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес