Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ненужен в ЦСКА се жалва: Пристигна нов треньор и не попадам в плановете му

20 ноември 2023, 11:11 часа • 11081 прочитания

Полузащитникът на ЦСКА Лазар Туфегджич се жалва пред медиите в родната му Сърбия, че не попада в плановете на треньора на тима Нестор Ел Маестро. 26-годишният халф в момента тренира за здраве с „армейците“, като от началото на сезона е взел участие в едва 4 мача, в които е записал общо 50 минути на терена. Той все пак има едно попадение на сметката си – срещу Славия.

Туфегджич така и не успя да се наложи в ЦСКА

Туфегжич пристигна в ЦСКА през лятото на 2022-ра от сръбския Спартак Суботица. Тогава „червените“ платиха около 300 хиляди евро за правата му. Полузащитникът обаче така и не успя да се наложи в състава на „армейците“ като до момента има общо 37 мача във всички турнири, в които е реализирал 4 попадения и е направил 6 асистенции.

Лазар Туфегджич

ОЩЕ: Халф на ЦСКА подсилва Ботев Пловдив

Липсата на паспорт пречи на сърбина

Сръбският полузащитник сподели пред медиите в родината си, че не попада в плановете на Нестор Ел Маестро. Една от причините, които Туфегджич изтъкна е липсата на паспорт от Европейския съюз.

„Миналия сезон загубихме титлата в самия край. Пристигна нов треньор и изглежда не попадам в плановете на клуба. В отбора има място само за пет чужденци, а ние сме осем. Определено не ми помага това, че нямам паспорт от държава от Европейския съюз“, обясни полузащитникът.

Напоследък все по-често се говори, че Лазар Туфегджич ще бъде разкаран през зимата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес