Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наско Сираков: Случаят "Станимир Стоилов" е приключен, Левски още не е спасен

21 април 2024, 19:15 часа • 3417 прочитания

Случаят "Станимир Стоилов" е приключен. Това каза мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков в предаването "120 минути" по bTV. Той смята, че година след напускането на Мъри Стоилов няма причина да се връща към бившия треньор на "сините". И подчерта, че Левски има нов треньор, от който клубът е много доволен.

Станимир Стоилов е затворена страница за Наско Сираков

"Левски в момента има треньор, от който ние сме много доволни. Не мисля, че една година след напускането на Станимир Стоилов аз трябва да го обсъждам. За мен случаят е приключен и единственото, което ме вълнува, е Левски да се подобрява. Да направим една добра селекция и да бъдем значително по-добри от тази година", каза Сираков.

ОЩЕ: „Хазартно зависим деградирал човек“: Шефът на „Левски на левскарите“ с нова атака по Сираков

Наско Сираков и Станимир Стоилов

Левски има "дребни" задължения до окончателното спасение

Той коментира още, че Левски все още не е "спасен" по начина, по който на него му се иска. "Сините" изплатиха главницата по дълга към НАП, но все още имат да изчистват "дребни задължения", които Сираков обеща да бъдат оправени. Той се похвали, че за една година Левки е изплатил 6,4 млн. лева главница.

"Не ми е минавало през главата да се отказвам. Левски е в много по-добро състояние, отколкото беше преди 4 години, това е безспорно. Левски още не е спасен така, както на мен ми се иска. Имаме дребни задължения, които трябва да оправим и ще ги оправим. Сега стъпваме на една здрава основа", заяви още Наско Сираков в "120 минути" по bTV.

Преди няколко дни Наско Сираков даде друго интервю, в което на няколко пъти се изказа хапливо по адрес на Станимир Стоилов.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес