Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Напът за Разград: Сундберг се сбогува с Левски

25 юли 2023, 11:45 часа • 2156 прочитания

Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг се сбогува със своите съотборници. Гамбиецът стори това преди днешната тренировка на „сините“, съобщиха колегите от „Спортал“. Централният защитник посети доскорошните си колеги като говори пред тях, а след това те го изпратиха с ръкопляскания. Сундберг също така се снима с част от феновете, които бяха дошли да гледат заниманието.

Левски ще получи над половин милион за Сундберг

27-годишният бранител ще продължи кариерата си в Лудогорец. Както е известно, двата тима водиха преговори за трансфера му в последните няколко дни, като в крайна сметка Левски се съгласи на условията предложени от разградчани. „Сините“ ще получат 550 хиляди евро за правата на Сундберг, като сумата може да нарасне с още 200 000, в зависимост от представянето на Лудогорец в евротурнирите.

Левски

Станимир Стоилов доведе Сундберг в Левски

Ноа Сонко Сундберг пристигна в Левски на 1 януари 2022 година. Той дойде по изричното настояване на тогавашния треньор на тима Станимир Стоилов. Централният бранител изигра общо 53 мача за „сините“ във всички турнири, в които се отчете с едно попадение. Очаква се той да бъде представен като нов играч на Лудогорец в следващите дни.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Европа чука на вратата, а ЦСКА, Левски и останалите още не са готови.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес