Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Напрежението в Славия се покачва: Венци Стефанов захапа Заги

08 октомври 2024, 16:04 часа • 734 прочитания

Напрежението в Славия се покачва опасно бързо. След като преди дни треньорът на „белите“ Златомир Загорчич захапа президента на клуба Венцеслав Стефанов като заяви, че говори глупости, днес босът на столичани отговори на Заги. Както е известно, в причина за конфликта между двамата се превърнах думите на сръбския специалист, че Славия не разполага с достатъчен брой футболисти.

Днес Венцеслав Стефанов говори пред медиите на пресконференция, на която бе попитан за атаката на Загорчич по негов адрес. Президентът на Славия бе категоричен, че не иска да бъде каран да „слиза на нивото на някои хора“. Той също така сподели, че не настоява за оставката на Загорчич.

„Не ме карайте да слизам до нивото на някои хора“

Златомир Загорчич

„Не ме карайте да слизам до нивото на някои хора. Аз каквото имам да кажа, съм го казал. В Славия има 26 картотекирани футболисти. Имаме 10 национали. Има 1-2 контузени. Ако имахме 15 национала или 16, колко трябваше да картотекираме, някъде към 40-45 ли? Ако преценява, че трябва да ги тренира като баскетболисти, има горе зали, може да тренират и в баскетболния салон. Няма проблем. Имаме изкуствен терен, имаме естествен, имаме зали за баскетбол, за волейбол, където преценят“.

„Аз не говоря през медиите. Питате ме и аз казвам. Той каза, че никога няма да ми се обади. Искате да отида до тях да го поздравя с букет цветя ли? Как да стане, аз ли трябва да отида? Той казва, че няма да си подаде оставка. Аз не настоявам за неговата оставка. Ние сме колективен орган, решенията се вземат колективно“, заяви Венци Стефанов.

В последния кръг на Първа лига Славия победи Черно море.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес