Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Напрежение във Варна: Черно море и Спартак не могат да се разберат за цената на билетите за дербито

17 септември 2024, 18:49 часа • 2407 прочитания

Сериозно напрежение се разрази във Варна между двата местни клуба Черно море и Спартак преди дербито помежду им. Причината е, че ръководствата на „моряците“ и „соколите“ не могат да се разберат за цената на билетите за срещата. Това информира Ивайло Борисов, който работи в пресслужбата на „зелено-белите“.

Според него шефовете на Спартак Варна се опитват да „оскубят“ собствените си привърженици с по-скъпи билети. Борисов коментира темата в профила си в една от социалните мрежи, като внесе повече яснота около казуса и задочния спор между двата клуба.

Какъв е казусът с цената на билетите

Наистина не мога да повярвам, че привържениците на Спартак Варна не осъзнават, че собствениците на техния клуб скубят...

Posted by Ivailo Borisov on Monday, September 16, 2024

„Наистина не мога да повярвам, че привържениците на Спартак Варна не осъзнават, че собствениците на техния клуб скубят самите тях, за да могат да спечелят някой лев повече. И за тези, които не са наясно, веднага пояснявам. Българският футболен съюз изпрати писмо до двата клуба, в което категорично заяви, че идеята на Спартак да пусне своите фенове на стадиона за варненското дерби тази неделя с билета от срещата с Левски, подлежи на санкция“.

„За да няма такава, трябва да има споразумение между двата клуба. От Спартак Варна изпратиха оферта до Черно море, която гласи - „Ние вземаме 30 лева от вашите фенове, а през пролетта вие вземате 30 лева от нашите фенове за мача на „Тича“. За тези които не знаят, билетите на стадиона на Черно море за ВСИЧКИ мачове от първенството и Купата на България са на цена 15 лева и тя не се променя, независимо кой е съперникът“.

Черно море

„И какво излиза, Спартак са готови да набутат своите фенове с двойно по-скъп билет за срещата на „Тича“, само и само да могат да вземат по 30 лева от феновете на Черно море тази неделя. Черно море категорично отказа „офертата“ и предложи споразумение, билетът за двата мача да е 15 лева. Е, вече е ясно какъв е отговорът на колегите от Спартак!“, написа Ивайло Борисов.

В последния кръг Черно море се спаси от загуба от Арда Кърджали в края на срещата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес