Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нападател на ЦСКА виси за Вечното дерби с Левски, халф и защитник са на линия

04 октомври 2023, 10:22 часа • 1764 прочитания

Нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада е под въпрос за предстоящото Вечно дерби с Левски. Това съобщиха официално „червените“. Еквадорският таран получи контузия по време на двубоя с Локомотив Пловдив и се наложи да бъде заменен принудително.

Майкъл Естрада се намира в страхотна форма

Естрада е минал обстойни медицински прегледи, които са показали, че той се е разминал с тежка контузия. Все още обаче не е ясно дали ще бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за дербито със „сините“ в събота.

Това е сериозен удар по амбициите на „армейците“, тъй като 27-годишният нападател се намира в отлична форма, след като реализира три гола и подаде за още един в последните два мача на ЦСКА.

❗️Информация относно принудително сменените в мача с Локомотив Пловдив Майкъл Естрада и Марселино Кареасо След...

Posted by CSKA Sofia FC on Tuesday, October 3, 2023

Добри новини за Нестор Ел Маестро

Треньорът на „червените“ все пак получи и добри новини преди мача с Левски. Той ще може да разчита на двама основни футболисти за двубоя. Това са централният защитник Браян Кордоба и халфът Марселино Кареасо.

Първият получи травма в срещата с Ботев Пловдив и пропусна двубоите с Локомотив София и Локомотив Пловдив. Кареасо пък бе заменен принудително срещу „смърфовете“ след тежко падане, но се е разминал само с леко главоболие и е готов за игра.

Вчера пък ЦСКА и Левски разбраха съперниците си на 1/16-финалите за Купата на България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес